Проект: № BG-RRP-3.005-7097-C01

Съобщение:
На 24.07.2023г. АйЕсДи БГ ЕООД сключи Договор № BG-RRP-3.005-7097-C01 „Решения в областта на информационните и комуникационни технологии и киберсигурността в малките и средните предприятия“, по процедура за подбор на проекти BG-RRP-3.005 „ Решения в областта на информационните и комуникационни технологии и киберсигурността в малките и средните предприятия“ по Национален план за възстановяване и устойчивост.

Целта на процедурата е да допринесе за ускоряване на прехода към цифровизация на икономиката чрез предоставяне на безвъзмездни средства за внедряване на информационни и комуникационни технологии и решения, осигуряващи повишаване нивото на дигитализация на малките и средните предприятия (МСП).

В рамките на проекта се предвижда изпълнение на дейности по изграждане на В2В електронен магазин и маркетинг в социални медии (social media marketing), включително на PPC (pay-per-click) реклама.

Изпълнението на проекта ще допринесе за съвременната дигитализация на предприятието, стимулирайки разширяването на дейността и привличането на нови търговци на едро и крайни клиенти. Подобряването на процесите по управление взаимоотношенията с клиенти ще повиши качеството на предлаганите продукти/услуги, което ще спомогне за повишаване на конкурентоспособността и възможностите за растеж на предприятието. В2В платформата ще автоматизира до голяма степен процесите на поръчка, продажба и обработка на постъпилите заявки и ще облекчи значително служители. Чрез тази иновативна платформа ще бъдем иноватори в нашата сфера и ще можем да разширим обхвата на своята дейност.


Очакваният ефект e чрез проекта да се повиши нивото на интеграция на дигиталните технологии в дейността на компанията и да се подобри готовността й за последващо възприемане на технологии от Индустрия 4.0.

Дата на стартиране: 24.07.2023г.

Дата на приключване: 24.07.2024г.

Обща стойност: 20 000.00 лв., от които 20 000.00 лв. безвъзмездно финансиране.