Вземете B&T супресор на преференциална цена

Само в периода от 03.07 до 03.08.2020г. може да закупите Супресорите B&T Monoblock на преференциална цена от 650лв., вместо 799лв.
В случай, че нямате валидно разрешително може да капарирате желания супресор, за да се възползвате от преференциалната цена, докато си осигурите необходимите документи за закупуване.

* B&T са с над 30 години опит в проектирането, не е чудно защо днешните военни и правоприлагащи органи се доверяват на швейцарската компания B&T. Здрави, надеждни и ефективни, супресорите B&T са станали едни от най-широко използваните в света днес.

Супресорите B&T придобиха своята популярност чрез своята надеждност и здравина. Те са направени, така че да надхвърлят вашите очаквания.
Серията ловни супресори B&T Monoblock се базират на експертните познания на компанията като водещ световен лидер в производството на супресори за армия и полиция. Те са съобразени с нуждите на ловците и спортните стрелци. Освен известните положителни ефекти за здравето и безопасността на стрелеца, както и опазването на околната среда, ловните супресори, значително намаляват отката на оръжието при изстрел.

Технологиите, които B&T използват при производство, са ненадминати в индустрията. Те използват най-сложните програми за проектиране и най-ефективните машини с CNC. Резултатът е продукт, който ще издържа години на работа в полето или на стрелбището.

Повече информация за супресорите може да видите тук - MONOBLOCK